Fortnite je ponovno prestavil izid 3. sezone

Nova slaba novica za vse oboževalce igre Fortnite, ki so že pošteno naveličani tekoče druge sezone in bi radi skočili v tretjo. Razvijalec Epic Games je namreč včeraj sporočil, da bo nova sezona zamudila malce več, kot je bilo sprva načrtovano.

3. sezona bi morala originalno iziti 30. aprila, a je koronavirus pošteno zamešala štrene pri razvoju, zato se je zgodil znaten zamik izida. Ta je postal 4. junij, a očitno tudi ta datum ne bo držal, saj se je včeraj zgodila nova sprememba. K sreči ponovni zamik ne bo tako drastičen kot prejšnji, saj boste morali k čakanju dodati le en dodaten teden.

Uradni izid 3. sezone je tako postal 11. junij, da pa čakanje do takrat ne bo preveliko, je Epic napovedal tudi povsem nov dogodek. Ta se bo imenoval The Device, na voljo pa bo postal 6. junija ob 17.00. Razvijalec priporoča, da se v igro prijavite vsaj pol ure prej in si tako rezervirate svoje mesto na dogodku.

Če imate dovolj Fortnita, je morda zdaj pravi čas, da pokukate h konkurenci. Apex Legends trenutno gosti že svojo 5. sezono in po besedah razvijalca Respawn, je ta med igralci najbolj popularna do sedaj. Tu je tudi Amazonov poskus Crucible, ki pa je s svojim izidom precej razočaral, a je edini od novejših predstavnikov, ki ga lahko najdemo na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime