Nekdo na spletu prodaja 128 MB USB ključke kot lažne 5G ščite in to pod ceno 350 $

Se spomnite, ko sem pred nekaj časom pisal o noriji okoli teoriji zarote 5G? Že takrat sem predvideval, da se zna ta zadeva razširiti kot požar. In moja Nostradamuska napoved se je uresničila.

Panika je največja na ozemlju Združenega kraljestva, kjer ljudje z ognjem požigajo 5G oddajnike in nič ni presenetljivega, da se je ravno tam rodilo tudi eno podjetje, ki želi od vsega skupaj tudi kaj zaslužiti.

BioShield Distribution je podjetje, ki je na trg ponudilo prvo pravo zaščito pred 5G sevanjem. Svoj izum so poimenovali 5GBioShield in je baje rezultat dela, ki je trajal več desetletij.

Zaščita izgleda kot slika iz neke RPG igre.

Zadeva vas ne ščiti samo pred 5G signalom, ampak tudi pred drugim sevanjem, ki ga podjetje strokovno imenuje “električna megla”. To lahko najdemo pri prenosnikih, telefonih, Wi-Fi modemih in brezžičnih telefonih. 5GBioShield to doseže z unikatno tehnologijo kvantnega nihanja, ki ponovno uskladi moteče frekvence, ki izhajajo iz električne megle.

5GBioShield je v bistvu USB ključ, ki za delovanje potrebuje, ironično, računalnik. Ko enkrat palčko vstavimo v USB vrata, se okoli nas izriše magični ščit v premeru 20 metrov in ta blokira vse moteče signale.

Magični USB ključek je pod pokrovom precej žalosten.

Če vam do sedaj še ni jasno, gre seveda za popoln nateg, od katerega pa se bo očitno nekdo pošteno namastil. 5GBioShield si je bližje ogledala spletna stran pentestpartners in ta je odkrila, da zadeva sicer pride v lepem paketu, a je v bistvu samo navaden USB ključ, ki je poleg tega mizerne velikosti 128 MB. Edino kar je na zadevi posebnega je nalepka, žal pa ta pri delovanju nima absolutno nobenega pomena.

5GBioShield je odličen primer prodajanja megle. Pardon, električne megle.

Vendar to ni ustavilo ljudi, da ne bi ponorelo začeli kupovati te USB-je, ki so peklensko dragi. Samo za en magični USB velikosti 128 MB boste morali odšteti kar 350 $, naročil pa je bilo toliko, da so dejansko razprodali zaloge in boste morali na nov USB z nalepko nekoliko počakati.

Da je zadeva povsem resnična si lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani.

Si boste kupili zadevo? Delite svoje mnenje na našem forumu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime