Baldur’s Gate 3 dobil nov dražilnik, več bomo dobili 6. junija

Eden najbolj pričakovanih RPG-jev je zagotovo Baldur’s Gate 3, o njem pa vemo še vedno zelo malo. Vemo, da bodo glavno vlogo igrali zlobni Illithidi, ki najraje pomalicajo možgane svojega nasprotnika ter da se bodo naše avanture odvijale na ozemlju Sword Coasta. Igralni posnetki so tudi pokazali, da bo bojevanje potezno, razvijalec Larian pa je grafični slog vzel iz svoje popularne serije Divinity: Original Sin.

Ravno ta podobnost z Divinity serijo je nekatere oboževalce poslala v stanje panike. Divinity so sicer odlične igre, a Baldur’s Gate je vendarle nekaj povsem samosvojega in si tudi zasluži unikatni stil. Tega se zaveda tudi belgijski Larian in skozi junij bodo tako razkrili več novih informacij glede prihajajočega tretjega dela.

Včeraj smo dobili samo kratek dražilnik, ki prikaže nekaj novih igralnih izsečkov iz igre, 6. junija pa nam bo razkrito veliko več. Takrat se bo namreč odvil dogodek Guerrilla Collective, ki bo držal posnetke iz izdelkov izmed več kot 20 indie studiev, med njimi pa se bo znašel tudi Larian. Upamo, da bodo do takrat vsaj predelali uporabniški vmesnik, ki je bil identičen kot v Original Sin igrah, morda pa nam lahko tudi kaj namignejo glede datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime