Mobilni League of Legends dejansko izgleda precej zabavno

Da League of Legends prihaja na telefone ni več nobena skrivnost. Razvijalec Riot Games je namreč že nekaj časa nazaj uradno napovedal projekt Wild Rift, ki bo trenutno najbolj popularno MOBA igro pripeljal tudi na pametne iOS in Android naprave ter tudi konzole.

Včeraj smo končno dobili tudi nov igralni posnetek in zadeva je videti na moč zabavno. Wild Rift namreč ni tipična predelava, kjer bi razvijalec samo prenesel igro na nov sistem in malček prilagodil kontrole, saj je Riot zadevo na novo poustvaril od temeljev navzgor.

Jedro igre si sicer ne bo spremenilo. Še vedno bodo na mapi potekali boji 5v5 in še vedno bodo najbolj štele naše veščine in pravilno razporejanje med igro. Izbirali bomo lahko iz globokega bazena herojev, ti pa bodo v tej različici pridobili nove animacije in prenovljene teksture.

Seveda Wild Rift ne bo omogočal tako natančnega in hitrega nadzora, ki ga lahko ponudi miška in zaradi tega mobilni oz. konzolni igralci ne boste mogli igrati s tistimi na PC-ju. Čeprav naj bi Riot ogromno postoril na nadzoru, so razlike med platformami preprosto prevelike, da bi bilo večigralsko tekmovanje pošteno za vse.

Leagu of Legends: Wild Rift bo izšel enkrat letos, a za zdaj še nimamo točno potrjenega datuma. Riot je za zdaj samo potrdil, da se bo najprej izvršilo omejeno alfa testiranje v Braziliji in Filipinih, več podrobnosti pa za zdaj niso bili pripravljeni izdati.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

The Last of Us razvijalec začel prejemati grožnje s smrtjo – enako se je zgodilo eni od igralk

Še pred izidom igre The Last of Us Part Two se je pojavila izjemno grda stran te naše preljube industrije. Na splet...

Tisoče World of Warcraft igralcev se je v igri poklonilo tragično preminulemu igralcu Reckfulu

Igralci so še vedno pretreseni zaradi tragične smrti Byrona ‘Reckful’ Bernsteina, ki si je pred nekaj dnevi nazaj vzel svoje življenje. Reckful...

Nova mapa v Call of Duty: Modern Warfare skriva zanimivo skrivnost v obliki eksplodirajočih podgan

Nedavna posodobitev za Call of Duty: Modern Warfare ni samo razširila igre na nečloveško velikosti 200 GB, ampak je dodala tudi kar...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!