RPG igra Outward bo svojo prvo razširitev dobila junija

Igra Outward je ena najbolj nišnih RPG izkušenj, kar sem jih izkusil v zadnjih nekaj letih. Za igranje res potrebujete zvrhano merico potrpežljivosti, ne škodi pa niti velika ljubezen do RPG iger, saj vas zna grafična podoba hitro pripeljati do tega, da zadevo preprosto opustite.

Če se lahko prebijete skozi vse to, vas bo pričakal naslov, ki vsebuje kar nekaj zanimivih mehanik. V igri denimo ne morete umreti. Vsakič, ko vam bo nasprotnik zbil zdravje na 0, se boste samo onesvestili in se nato zbudili nekje drugje. Morda vas bo napadalec zasužnjil in morali boste pobegniti iz rudnika, morda pa jo boste odnesli samo brez opreme. Kaj točno vse nudi Outward si lahko preberete v našem opisu.

Če se vam takšne zadeve zdijo privlačne, potem boste zagotovo veseli dejstva, da se nam za igro približuje tudi prva razširitev. Ta se imenuje Soroboreans, ime pa izvira iz frakcije čarovnikov, ki jih srečamo tudi v osnovni igri. Nova avantura v dodatku nas bo odpeljala v čisto novo regijo, tam pa nas bodo počakale nove temnice, sovražniki ter oprema. Veliko vlogo pri dodatku bo nosil nov sistem korupcije, ki bo od igralca zahteval, da v spopadih nosi pravilno opremo in da zraven spije tudi pravilen napoj.

Dobili smo nov napovednik, izid pa je že zelo blizu, saj bomo Soroboreans lahko zagnali že 16. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime