Največja serija slovenskih spletnih turnirjev dobiva nadaljevanje – Lockdown #2 uradno najavljen!

Dva meseca nazaj smo v sodelovanju s StageOne gaming barom organizirali najuspešnejše spletne ešportne turnirje v zgodovini Slovenije. Obisk je bil ogromen in konkurenca velika, zato so si najboljši tekmovalci več kot zaslužili svoje nagrade. A žal so igralci zanje ostali prikrajšani čisto predolgo in seveda je bil zato krivec lahko samo en: koronavirus.

Zaradi izredne situacije v Sloveniji in svetu je bila dobava obljubljenih nagrad otežena in zaradi tega je prišlo do zamude razpošiljanja. Ker vemo, da je te dni čakanje mučno in da bi vsem končno prav prišla kakšna dobra novica, smo se odločili malce pregnati temne oblake in povečati nagradni sklad. Vsem turnirjem smo zaradi zamud pri dobavi nagrad sklade podvojili in tako so nagrajenci prejeli res zavidljive nagrade.

Na tej točki bi izkoristili priložnost, da se vsem udeležencem iskreno zahvalimo za podporo in sodelovanje v največjem spletnem turnirju v Sloveniji. Več informacij o LockDown #1 najdete tukaj.

Zadovoljstvo z organizacijo in turnirji ste izrazili tudi udeleženci, poslovni partnerji in sama skupnost, ki je podprla tovrstna tekmovanja in izrazila močno željo, da se organizira še več tovrstnih turnirjev. Zaradi številnih ukrepov, ki bodo zaradi koronavirusa potekali v letu 2020, so žal naši dogodki Gaming brez izgovorov za leto 2020 za zdaj odpovedani. Virus bi nam precej zavezal roke pri organizaciji in izpeljava bi bila mogoča samo ob številnih kompromisih, mi pa raje naredimo zadevo kot se spodobi ali pa je sploh ne naredimo.

Vendar pa zoprni koronavirus ne pomeni, da bomo posedali v brezdelju!

V sodelovanju z gaming barom StageOne bomo tako organizirali LockDown #2, ki bo tokrat potekal malo drugače. Sistem tekmovanj bo enak kot pri prejšnjem LockDown turnirju, s tem, da bomo finale odigrali “Offline”, in sicer v StageOne gaming baru (računalniki, monitorji in vse bo že tam, tekmovalci prinesete zgolj svojo periferijo). Finale si bodo gledalci lahko ogledali v živo na lokaciji ali preko prenosa v živo na spletu.

Spletni turnirji in nagradni skladi bodo najavljeni tekom meseca, trenutno pa bodo potekali v sledečih igrah:

  • Valorant
  • Counter-Strike: Global Offensive
  • League of Legends EU West
  • Fortnite (samo “Online”, brez “Offline” finala)
  • Rainbow Six Siege
  • GTA 5 (samo “Online” brez “Offline” finala)
  • Assetto Corsa Competizione
  • Call of Duty Warzone

V primeru, da vaše igre ni na seznamu, vas prosimo, da svoj predlog zapišete na našem forumu (klikni me).

Spremljajte našo stran in naša socialna omrežja za več informacij, ki bodo sledile v naslednjih dneh.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime