Vsi turnirji so zaključeni! 

Vsi turnirji so bili uspešno zaključeni! Hvala vsem, ki ste sodelovali pri podiranju praktično vseh rekordov v zgodovini slovenske ešportne scene! Velika zahvala gre organizaciji StageOne, ki so ponovno dokazali, da lahko delujejo pod pritiskom in veljajo za vodilnega ešportnega organizatorja  v Sloveniji! Hvala vsem tekmovalcem za udeležbo in čestitke vsem zmagovalcem! Nagrade prejmete takoj, ko se stanje malenkost umiri.

Verjamemo, da smo skupaj z StageOne obudili slovensko gaming sceno ter dokazali, kako je ta dejansko močna. Upamo, da bo trend turnirjev potekal skozi celotno leto in da bodo tudi ostala društva pričela s aktivno organizacijo turnirjev. V primeru, da organizirate turnirje, prosim izpolnite obrazec za objavo novice na HOP.si

Statistika turnirjev:
Rainbow Six Siege: 48 ekip (240 tekmovalcev)
COD Warzone: 60 ekip (180 tekmovalcev)
GTA 5 RP: 100 udeležencev dogodka (55 tekmovalcev na tekmovanju)
Assetto Corsa Competizione: 16 tekmovalcev
League of Legends: 45 ekip (225 tekmovalcev)
Counter Strike GO: 75 ekip (375 tekmovalcev)
Fortnite: 170 ekip (340 tekmovalcev)

Skupaj: 1476 sodelujočih

Podrobne rezultate za posamezni turnir najdete spodaj!

Kot vsi vemo, je bilo zaradi posebnih razmer v Sloveniji in po svetu javno življenje in druženje ustavljeno. A brez skrbi, HOPsi ekipa na pomoč hiti! V naslednjih tednih bomo organizirali številne ONLINE (igraš od doma) turnirje, kjer se boste potegovali za različne nagrade. Vse novice in posodobitve boste našli na trenutni strani – hop.si/lockdown, za dodatna vprašanja pa smo na voljo preko Discorda.

Materialni nagradni sklad je zagotovljen glede na število prejetih glasov (1231 glasov kar znaša 1231 € v materialnih nagradah partnerjev). Nagrade bodo razdeljene med vse turnirje. Zahvaljujemo se Logitechu, EIGRE.si, UVI ter Crucial-u za nagrade. Nagrade bodo odposlane po tem ko se trenutno stanje umiri.

Turnirji so bili izvedeni v sodelovanju s Stage One gaming barom, ki je vodilna organizacija za ešportne dogodke v Sloveniji.

Spodaj najdite vaši izbrano igro in kliknite na gumb za več informacij.

Fortnite DUOS – Zaključeno!

Assetto Corsa Competizione – Zaključeno

COD Warzone 3v3 – Zaključeno

CS:GO 5v5 – Zaključeno!

Rainbow Six Siege 5v5 – Zaključeno

League of Legends 5v5 – Zaključeno

GTA 5 tekmovanje na SloCity serverju – Zaključeno

Zadnje HOPsi novice