Bomo res končno dobili Bloodborne za PC?

Razvijalec FromSoftware je znan po svojih hudo težavnih in tudi močno vzdušnih igrah. Praktično vsak pozna njihovo serijo Dark Souls, poznavalci pa bodo hitro izpostavili, da je njihova igra Bloodborne morda njihov najboljši dosežek.

Žal pa Bloodborne nikoli ni izšel za nobeno drugo platformo kot pa PlayStation 4 in če si ena igra zasluži predelave, je to ravno ta. Na konzoli namreč trpi zaradi prenizkih sličic na sekundo ter dolgotrajnih nalagalnih zaslonov. Vse to bi odpravila močna strojna oprema PC-jev, žal pa je zadeva ekskluziva za Sony, ki jo drži priklenjeno na svojo konzolo.

Nedavna najava igre Horizon Zero Dawn za PC pa je znova zbudila upanje, da se zna Bloodborne vendarle preseliti na računalnike. Uradno ni bilo potrjenega še nič, a sedaj se je na spletu nenadoma pojavilo kar nekaj virov, ki napovedujejo prav tisto, na kar smo vsa ta leta potiho upali.

Govorico je najprej sprožil dobro znani “leaker” Wario64, ki je najavil, da lahko Bloodborne sicer že igramo na PC-ju preko servisa PlayStation Now, lahko pa še malce počakamo.

Temu se je nato pridružil še Sloth Mom, ki naj bi iz zaupljivega vira izvedel, da se bo Bloodborne zares pojavil na PC-ju in da na predelavi dela razvijalec, ki mu zaupa.

Na znanem spletnem forumu Resetera se je razvila obsežna debata glede morebitne predelave, to pa je nato potrdil uporabnik Jawmuncher, ki je tudi moderator tega foruma.

Bloodborne govorice glede predelave na PC so se pojavile že večkrat, a prvič se je zgodilo, da je več dobrih virov naenkrat začelo govoriti o takšnem dogajanju. Sony za zdaj drži zaprta usta, danes pa bi morali držati svojo veliko PlayStation 5 predstavitev, ki pa je bila zaradi nemirov v ZDA prestavljena. Morda so ravno na tem dogodku želeli kaj več povedati glede svojih namer na PC-ju? Nihče ne ve, za zdaj lahko samo potrpežljivo čakamo na nadaljnji razplet situacije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!