Ena najboljših družabnih iger Overcooked je trenutno povsem brezplačna za prevzem

Včeraj smo na Epic Games platformi dobili novo brezplačno igro, žal pa to ni ta, ki smo jo igralci pričakovali. Na splet je že dolgo nazaj ušla informacija, ki je najavila vse skrivnostne prihajajoče brezplačne igre te platforme in po vseh pravilih bi se moral včeraj odkleniti preživetveni Ark: Survival Evolved, a se to ni zgodilo.

Uradnega pojasnila sicer ni bilo, je pa razvijalec Studio Wildcard včeraj objavil sporočilo, da je bil pripravljeni dogodek v igri Ark odpovedan, saj se jim ne zdi trenutno situacija zaradi protestov v ZDA primerna za vesele dogodke. Glede brezplačne ponudbe na Epic Games niso izjavili nič, a ni ti treba biti genij da ugotoviš, da sta bila dogodka med sabo povezana. Veseljačenje se je preselilo na 11. junij in verjetno bomo takrat tudi končno dobili darilo v obliki igre Ark: Survival Evolved.

Vendar nismo ostali praznih rok, saj smo v roke prejeli odlični naslov Overcooked. Ta je enkrat že bil ponujen brezplačno, a nič ne de, saj ga zagotovo takrat niso aktivirali vsi. Overcooked je ena najbolj zabavnih iger, ki jih lahko izkusite v družbi prijateljev ali pa s svojim partnerjem. Igranja se lahko namreč lotite za enim samim zaslonom, vaša naloga pa je, da čim hitreje skuhate različna kosila ter se zraven dobro skregate s svojim soigralcem.

Po svojo kopijo se odpravite preko sledeče povezave, ponudbe pa bo konec 11. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime