Nova Total War igra prihaja ekskluzivno na Epic Games platformo – ob dnevu izida bo brezplačna za vse igralce

Rad bi se zahvalil vsem Fortnite igralcem ter njihovim mamam in očetom, da so svojemu pomladku nakupili za milijone dolarjev mikrotransakcij. Namreč ta njihova darežljivost je omogočila razvijalcu Epic, da vsak teden brezplačno ponudi različne igre, vsake toliko pa zastonj potala tudi kakšen večji naslov.

Vsi se spomnimo, kako se je zemlja tresla, ko je postal brezplačen GTA 5. Total War serija strateških iger seveda ni tako popularna, a kljub temu drži širok krog navdušencev, ki bodo navdušeno pograbili brezplačne kopije novega Total War naslova.

Ta se bo imenoval A Total War Saga: Troy in bo na naše zaslone prinesel zgodovinske bitke med Trojanci in Grki. Igra bo mešala prvine mitologije in resnične zgodovine, tako da bo končni rezultat precej unikaten. V igri bodo denimo prisotni minotavri, a to ne bodo resnični pol biki in pol ljudje, ampak samo veliki tipi, ki vihtijo ogromno sekiro, na glavi pa nosijo bikovo masko.

A Total War Saga: Troy prihaja 13. avgusta, vendar bo svojo zvestobo za eno leto zaprisegla ekskluzivno Epic Games platformi. Nič neobičajnega za današnje čase, v kolikor špil ob izidu za 24 ur ne bi bilo mogoče povsem brezplačno pridobiti! To je seveda odlična novica za vse stratege, ki bi si to poletje radi malce obnovili znanje zgodovine ter zraven še prihranili kak evro za konec leta, ko se bo zgodil naval zaradi izida naslednje generacije konzol.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime