Amazonov prvi poskus v večigralskih vodah Crucible, se ni ravno dobro odnesel – razvijalec bo odstranil 2 igralna načina

Se spomnite, ko smo pisali o igri Crucible? No, ta je izšla že nekaj časa nazaj in morda ste opazili, da nad naslovom pri vseh napovednikih nismo bili ravno navdušeni. Crucible je bil nekakšna mešanica iger Apex Legends ter Overwatch in roko na srce, ob napovednikih se mi je zdelo, da gledam igro, ki jo je spisala umetna inteligenca.

Crucible je bil tudi prvi poskus Amazona, da resno prodre v večigralsko sceno igričarske industrije, žal pa se njihov poskus ni obrestoval. Tako kritiki kot igralci nad naslovom niso bili ravno navdušeni. Na Metacriticu denimo drži oceno 54, na Steamu pa je pri igralcih pustila mešani vtis.

Razvijalec Relentless Studios je vse kritike dobro sprejel in spisali so uradno objavo ter razložili svoje načrte glede nadaljnjega razvoja. Crucible je imel ob izidu 3 igralne načine, razvijalec pa se je odločil, da bo dva od njiju iz igre preprosto odsekal. Vse svoje napore bodo raje vložili v delo na Heart of the Hive igralni način. V njem se dve ekipi borita za nadvlado na določeni točki mape ter nato poskušajo ubiti ogromno pošast, ki se na tisti točki izrodi.

Ne bodo pa delali samo na tem, saj želijo močno izboljšati tudi uporabniško izkušnjo. Tako želijo izboljšati zvočno pogovarjanje, zmanjšati zamik na strežnikih in odpraviti nadležne AFK igralce.

Vse to je privedlo tudi do tega, da je bila napovedana prva sezona zamaknjena na kasnejši, za zdaj še neznani datum.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime