Humble Bundle gosti večjo razprodajo Total War iger

Med deževnimi dnevi najbolj sede prižgati računalnik in zagnati kakšno igro, ki odgovarja trenutnemu čemernemu vzdušju. In če je kakšen žanr primeren za to vreme, je to zagotovo kategorija strategij.

Najbolj popularna predstavnica tega žanra je trenutno franšiza Total War, ki se je iz zgodovinskega obdobja premaknila tudi v fantazijsko okolico in tako smo dobili že dva naslova iz Warhammer vesolja. Čeprav je razvijalec Creative Assembly verno zgodovinsko dogajanje zamenjal z Orki, kuščarji in vampirji, pa je ohranil sredico te franšize, ki je enaka skozi vse Total War naslove: preudarno načrtovanje in premikanje vojsk na zemljevidu sveta in slastne taktične bitke, ki izkoriščajo ogromno faktorjev.

Če morda še niste zagrizli v Total War franšizo, je to poletje za vas idealna prilika. Spletna stran Humble Bundle namreč ponuja znižanja vseh delov franšize in čaka vas res veliko vsebine. Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih popustov:

Znižanih je tudi cel kup DLC-jev za vsako posamezno igro, ob nakupu pa boste dobili aktivirano igro na Steamu. Akcije in popustov bo konec čez en teden, celotno ponudbo pa si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Ne pozabite še tega, da bo nova Total War igra izšla avgusta samo za Epic Games trgovino in bo ob dnevu izida povsem brezplačna za vse igralce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime