Pisec igre Dead Space bo na jutrišnjem PlayStation 5 dogodku prikazal novo igro

Antony Johnston je ime, ki vam verjetno popolna tujka. A tip se je podpisal pod originalni scenarij prve Dead Space igre, ki je nato izrodila še dva dela, dokler se založnik EA ni odločil, da zaradi slabe prodaje serijo postavi na mrzlo in zraven še ugasne razvijalca Visceral.

Da sem velik oboževalec Dead Space serije, ni neka posebna skrivnost in igro še vedno smatram kot eno najboljših grozljivk, ki so pozdravile igričarsko industrijo. Zato sem za vsako novico, kjer je omenjeno ime Dead Space, presneto pozoren in včeraj mi je zanimanje vzbudila Twitter objava Antonyja Johnstona.

Ta je namreč zapisal, da je zadnji dve leti delal na novem naslovu in zraven tega precej očitno namignil, da bo ta igra razkrita na prihajajočem dogodku The Future of Gaming, ki se bo odvil jutri ob 22.00, na njem pa bo Sony prikazal svoje prihajajoče igre konzole PlayStation 5.

Antony več ni želel razkriti, namignil je samo, da bomo igrali tipa, ki gre čez težke čase. To je seveda zelo obsežen opis, ki bi ga lahko uvrstili v praktično vsako franšizo. Vprašanje ostaja, na čem je Antony delal zadnji dve leti, saj se ni podpisal samo pod originalni Dead Space, ampak je spisal besede tudi za igri Binary Domain ter Zombie U.

Nas čaka povsem nova igra ali pa se je res pojavila možnost za nov Dead Space naslov? Držimo fige za slednje, saj tretji del ni zaključil zgodbe in smo obviseli na precej velikem “cliffhangerju”.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!