Pisec igre Dead Space bo na jutrišnjem PlayStation 5 dogodku prikazal novo igro

Antony Johnston je ime, ki vam verjetno popolna tujka. A tip se je podpisal pod originalni scenarij prve Dead Space igre, ki je nato izrodila še dva dela, dokler se založnik EA ni odločil, da zaradi slabe prodaje serijo postavi na mrzlo in zraven še ugasne razvijalca Visceral.

Da sem velik oboževalec Dead Space serije, ni neka posebna skrivnost in igro še vedno smatram kot eno najboljših grozljivk, ki so pozdravile igričarsko industrijo. Zato sem za vsako novico, kjer je omenjeno ime Dead Space, presneto pozoren in včeraj mi je zanimanje vzbudila Twitter objava Antonyja Johnstona.

Ta je namreč zapisal, da je zadnji dve leti delal na novem naslovu in zraven tega precej očitno namignil, da bo ta igra razkrita na prihajajočem dogodku The Future of Gaming, ki se bo odvil jutri ob 22.00, na njem pa bo Sony prikazal svoje prihajajoče igre konzole PlayStation 5.

Antony več ni želel razkriti, namignil je samo, da bomo igrali tipa, ki gre čez težke čase. To je seveda zelo obsežen opis, ki bi ga lahko uvrstili v praktično vsako franšizo. Vprašanje ostaja, na čem je Antony delal zadnji dve leti, saj se ni podpisal samo pod originalni Dead Space, ampak je spisal besede tudi za igri Binary Domain ter Zombie U.

Nas čaka povsem nova igra ali pa se je res pojavila možnost za nov Dead Space naslov? Držimo fige za slednje, saj tretji del ni zaključil zgodbe in smo obviseli na precej velikem “cliffhangerju”.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!