Sony bo svojo konzolo PlayStation 5 in njene igre razkril 11. junija

To je že tretja novica, ki jo pišem glede dogodka The Future of Gaming, pa še vedno presneta zadeve sploh še nisem videl. Sony je to predstavitev svoje prihajajoče konzole PlayStation 5 in iger zanjo načrtoval za prejšnji teden, a so se zaradi masovnih protestov in izgredov v ZDA odločili datum zamakniti.

Ta je včeraj končno postal znan in tako bomo The Future of Gaming končno lahko pogledali 11. junija ob 22.00. Tokrat zares. Razen če NASA ne opazi kakšnega ogromnega meteorja, ki se hitro približuje Zemlji. Glede na to, kako se do sedaj odvija leto 2020, tega ne bi bil niti malo presenečen.

Kaj nam bo Sony pokazal na konferenci? Kdo bi vedel, vendar vsi pričakujejo vsaj to, da bomo končno videli tudi dokončno fizično oblike konzole PlayStation 5, saj za zdaj zaenkrat vemo samo za podobo kontrolerja DualSense.

Seveda težko pričakujemo tudi napoved iger. Sony naj bi se zavedal, da je Microsoft pri svoji predstavitvi na tem področju pogrnil na celi črti in zato želijo izkoristiti priložnost in sebe narisati v lepši luči. Govorice pravijo, da bi znali prvič videti Resident Evil 8, uradno pa naj bi bil najavljen tudi Horizon Zero Dawn 2. Šušlja se tudi o predelavi igre Bloodborne za PlayStation 5 in PC, optimisti pa čakajo tudi na prvi igralen posnetek igre Elden Ring razvijalca FromSoftware.

The Future of Gaming konferenca naj bi trajala več kot eno uro, tako da bomo šli spat šele okoli polnoči, morda pa zaradi vzburjenosti spanec zamudimo še za kakšno ekstra uro.

Prenos v živo boste lahko spremljali na njihovem uradnem YouTube ali Twitch kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime