Novi DLC Bounty of Blood za igro Borderlands 3 dobil prvi napovednik

Vsakič, ko se spravim pisati novico o igri Borderlands 3, se spomnim, da že pošteno zamujam s preigravanjem DLC-jev za to igro. Izšli sta namreč že dve razširitvi, na včerajšnjem dogodku Summer of Gaming pa je bil razkriti še tretji DLC, ki bo tokrat nosil naslov Bounty of Blood.

Ta nas bo preselil v nekakšno izpeljanko ameriškega divjega zahoda, kar pomeni veliko vrtenja revolverjev, mrtve prerije in vzdušne glasbene spremljave. Dogajanje se bo tokrat preselilo na območje Gehenne, kjer nas čaka cel kup novih karakterjev, dogajanje zgodbe pa bomo spremljali tudi iz ust pripovedovalca. Če se morda spomnite odličnega DLC-ja za Borderlands 2 – Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – potem veste, v kakšno smer cilja razvijalec Gearbox.

Vaša glavna naloga bo, da porazite tolpo grdavžev, ki se kličejo The Devil Riders in da ubranite majhno mestece Vestige. To bo vsebovalo tudi nekaj prebivalcev, ki vam bodo nalagali dodatna opravila in skozi pridne delovne roke znate kmalu nadgraditi mestece v nekaj, na kar bodo lahko ponosni tako prebivalci in tudi vi sami.

Čaka nas tudi novo prevozno sredstvo JetBeast, med igranjem pa boste naleteli tudi na različne stvari, ki znajo precej predrugačiti vaš pristop do igranja. Traitorweed je zel, ki spremeni vaše nasprotnike v začasne zaveznike, Breezebloom pa vas bo dvignil v višave in vam omogočil doseganje predelov mape, ki bi drugače ostali nedostopni.

Bounty of Blood bomo lahko preigravali od 25. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime