The Last of Us Part II dobil še zadnji napovednik pred izidom

Samo še dober teden nas loči od izida igre The Last of Us Part II in založnik Sony se je včeraj odločil izdati še zadnji napovednik, preden igro končno prejmemo v svoje roke.

Žal vas napovednik ne bo ravno navdušil, saj ne prikaže praktično ničesar novega in je dolg samo 50 sekund, pa še od te slabe minute je polovica časa statična slika škatle z igro in povezave do drugih posnetkov. Res je sicer, da je The Last Of Us Part II v zadnjem mesecu prejel kup precej obsežnih napovednikov, v katerih so prikazali marsikaj, vseeno pa smo pričakovali, da bo izidni napovednik podžgal zanimanje še zadnjih dvomljivcev in te pripravil za nakup.

Ponosno lahko povemo, da je naša recenzija že pripravljena, saj smo kodo za recenzijo prejeli že nekaj tednov nazaj. To je bilo seveda dovolj, da smo igro preigrali po dolgem in počez ter spisali svoje obsežne vtise, ki jih bomo na naši strani objavili že jutri.

The Last of Us Part II se bo na policah trgovin pojavil 19. junija, seveda samo na konzoli PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!