Divinity: Original Sin 2 dobil pošteno posodobitev, ki prinaša nove naloge in predmete

Ne vem za vas, ampak te dni bi mi pošteno prav prišla ena nova RPG izkušnja. Sušno obdobje v igranju fantazijskih iger je pri meni prilezlo do te stopnje, da sem se dejansko spravil v igranje igre Dragon Age II, ki je daleč od najbolj kakovostnih izkušenj na tem področju. A v sili še hudič muhe žre in Dragon age II je nujno zlo, če želiš vpeljati shranjene položaje v Inquisition.

Vendar bom zdaj verjetno preigravanje Zmajevske sage za nekaj časa odložil, saj sem dolgo časa iskal izgovor, da se vrnem v igranje Divinity: Original Sin 2. Da sem veliko oboževalec tega naslova, ni treba posebej poudarjati, dolgo pa sem potihem upal, da bo razvijalec Larian dodal k svojemu najbolj popularnemu izdelku nekaj novega, kar bi mi ponudilo idealno priliko, da se vrnem v uživanje tega slastnega poteznega boja.

Larian je na nekaj namigoval pred že kakšnim tednom in na dogodku Guerilla Collective so končno razodeli svoje presenečenje. Razvijalec je že kakšno leto v Original Sin 2 dodajal manjše brezplačne dodatke, ki so jih imenovali Gift Bags, sedaj pa so za igro pripravili večjo posodobitev.

The Four Relics of Rivellon prinaša nove predmete in celo naloge. Čaka nas tudi nov šefovski obračun z nekim nemrtvim zmajem, igralci pa bomo poiskali štiri magične kose opreme, ki nosijo odlične statistike.

Zadeva je povsem brezplačna, tako da samo snamete posodobitev in že lahko začnete igranje, bodite pa opozorjeni, da boste za vse te naloge morali začeti novo igro.

Ni kaj, lepa popestritev, medtem ko čakamo na Larianov novi naslov Baldur’s Gate 3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime