Larian pripravlja neko presenečenje v povezavi z Divinity: Original Sin 2

Razvijalca Larian Studios poznamo predvsem po njegovi seriji Divinity, ki so svoje življenje začele davnega leta 2002. Prva dva naslova sta bila v bistvu nekakšni kopiji bolj znanih Diablo iger, razvijalec pa je nato dolga leta delal nove izpeljanke, a so bile vse samo povprečne. Uspelo jim je šele z igro Divinity: Original Sin, ki je kasneje prejela še bolj uspešno nadaljevanje.

Larian je tako po 15 letih končno postal priznan razvijalec, ki mu je bila tudi zaupana naloga razvoja igre Baldur’s Gate 3. Na tem njihovemu največjemu podvigu zdaj pridno dela celotna ekipa, a razvijalec ni pozabil na franšizo, zaradi katere je sploh zaslovel.

Larian bo junija plodno sodeloval v dogodku Guearrilla Collective. Ta bo prikazal največje novice iz indie scene in čeprav Larian ni več indie razvijalec, bo tam vseeno prisoten, s tem pa je tudi razveselil organizatorje tega dogodka. Seveda so se takoj začela pojavljati ugibanja, kaj bo razvijalec na tem sejmu pokazal in en Twitter uporabnik je Larianovega predstavnika povprašal, če bomo morda dobili tudi kakšne Divinity novice.

In ta je potrdil, da nas čakajo neke Divinity novice, seveda pa ni želel razkriti česa. Nato je hitro pomiril večja pričakovanja in povedal, da trenutno ne delajo na novi Divinity igri, da pa se igrajo karakterji iz Original Sin 2, saj jih tudi oni zelo pogrešajo.

Trenutno lahko samo ugibamo, kaj ima pretkani razvijalec za bregom. Lani oktobra nas je razžalostila novica, da je bil projekt Fallen Heroes ustavljen za nedoločen čas in morda dobimo kakšno novico iz te strani? Larian je na Kickstarterju v zelo kratkem času zbral sredstva za novo namizno igro, morda pa se bodo spravili predelati tudi prvi dve igri igri iz začetka tisočletja?

Vse bo jasno 6. junija, ko se bo odvil dogodek Guerrilla Collective, pri katerem bo med drugim sodelovalo več kot 20 drugih razvijalcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime