Hitman: Absolution lahko samo še danes brezplačno pridobite v spletni trgovini GOG

Hitman Absolution je danes star že 8 let, vendar se je igra grafično izjemno dobro postarala, tako da ja lahko brez zadržkov poganjamo tudi v letu 2020.

Absolution nas postavi v vlogo Agenta 47, kar je seveda stalnica te serije, igra pa je ob izidu naletela na mešane kritike. Razvijalec IO Interactive je namreč v tem delu v ospredje postavil skriptirane sekvence in se bolj zanašal na pripovedovanje zgodbe, kot pa da bi igralcem ponudil cel kup možnosti za odpravo tarč. Vse to je nadmočno uprizoril njegov predhodnik Blood Money, zato so bili igralci ob izidu precej razočarani.

Nikakor pa Absolution ni zanič igra, le malce drugačna je od ostalih delov serije. Špil je v to franšizo prvič vpeljal večigralski način v obliki Contracts. Gre za peskovnik, kjer igralci izberejo tarčo, orožja in stopnjo ter nato med sabo tekmujejo v tem, kdo je najhitreje in najbolj potihem opravil izziv.

IO Interactive je nekaj dni nazaj uradno napovedal igro Hitman III, v spletni trgovini GOG pa so se odločili nadgraditi vse svoje privržence in jim ponuditi Hitman Absolution povsem brezplačno. Svojo kopijo lahko prevzamete na naslednji povezavi in po kliku gumba, se bo Absolution pojavil v vaši knjižnici.

Splača se pohiteti, saj je ponudba veljavna samo še danes, in sicer do 15.00!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime