Mafia Definitive Edition dobila nov čudovit napovednik

Založnik 2K nas je nekaj časa nazaj presenetil z obuditvijo Mafia franšize. Mafia II je dobila manjšo nadgradnjo grafike, Mafia 3 pa je v ponovni izdaji praktično enaka stari, le da so sedaj vsi DLCji vključeni v osnovno izkušnjo.

Vendar je tisto glavno vedno bila predelava prvega dela, ki je najbolj potrebovala nadgradnjo. Zanjo je razvijalec Hangar 13 pošteno zavihal rokave in jo ponovno postavil od temeljev navzgor.

Mafia Definitive Edition bo tako delovala v pogonu igre Mafia 3, razvijalec pa je poleg tega poskrbel za razširitev mesta Lost Heaven, dobili pa bomo tudi motocikle. Glavni lik Tommyja Angela bo dobil novega zvočnega govorca, tega pa lahko slišimo v povsem novem napovedniku.

Kar je posebnost tega posnetka je to, da lahko končno vidimo, kako bodo delovale vmesne sekvence. Mafia v prenovljeni podobi deluje naravnost slastno in komaj čakam, da se zopet povzpnem po mafijski lestvici družine Salieri.

Mafia Definitive Edition bo izšla 28. avgusta, na Steamu pa si lahko svojo kopijo rezervirate že za 39,99 €.

Spodaj lahko vidite primerjavo stare in nove grafične podobe.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!