Torchlight 3 zdaj na voljo v Early Access načinu in igralci niso navdušeni

Torchlight znamka je stara že 11 let, ta akcijski RPG pa nikoli ni dosegel popularnosti svojega največjega konkurenta Diabla. Čeprav sta oba dela ponudila soliden sprehod skozi temnice in izkušnjo zabarvala s humorjem, smo morali na nadaljevanje čakati dolgih 8 let.

Eden od razlogov je tudi to, da je bil Torchlight 3 najprej zasnovan kot drugačen projekt, a se je razvijalec odločil preklicati razvoj projekta Frontier in tega predelati v klasično nadaljevanje.

Dežela Novastraia se je zopet znašla v nevarnosti, saj ji Netherim grozi z invazijo. Zato vam ne bo preostalo drugega, kot pa da zavihate rokave in se s svojimi orožji zapodite v vrste nasprotnikov, zraven pa še naberete kakšen dober kos opreme.

Torchlight 3 je nedavno izšel na Steamu, a samo v načinu Zgodnjega dostopa. Razvijalec nam je za začetek ponudil 2 poglavji, 4 igralne razrede, več kot 100 legendarnih predmetov, ducate različnih nalog, za povrh pa bomo lahko igralci postavili povsem svoje oporišče oz. Fort, kjer bomo našli svoje skladišče opreme, tam pa bomo lahko nadgradili orožje in predelali surovine.

Early Access lahko igramo samo v večigralskem načinu, končna verzija pa nam bo omogočila enoigralsko igranje brez internetne povezave, dobili pa bomo tudi še tretje poglavje.

Razvijalec je še povedal, da bo Zgodnji dostop trajal nekaj mesecev, med tem pa bodo spremljali odzive svojega občinstva in igro prilagodili njihovim željam. Prvi vtisi so izjemno negativni, saj se igralci pritožujejo, da je to bila več kot očitno sprava mobilna igra, na katero so nalepili cenovno nalepko 29,99 €. Od skoraj 2000 recenzij, jih je samo 34 % pozitivnih, kar tako zgodaj v razvoju ne pomeni nič dobrega in razvijalce čaka še ogromno dela. Če jim vseeno zaupate, si lahko svojo kopijo privoščite tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime