Demon’s Souls bo dobil predelavo za PlayStation 5

S tole novico že pošteno zamujam, saj se je Sonyeva konferenca odvila že nekaj dni nazaj, a žal takrat ni bilo časa popisati vse najavljene igre, ki jih je založnik predstavil za svojo prihajajočo konzolo PlayStation 5.

Igralci smo sicer na predstavitvi The Future of Gaming po tihem upali, da bo razvijalec FromSoftware izkoristil priliko in končno povedal nekaj več o svoji igri Elden Ring, vendar smo ostali praznih rok. Ni pa konferenca ostala povsem brez njihovih iger, saj nas je Sony presenetil z najavo predelave igre Demon’s Souls, ki velja za predhodnika Dark Souls iger in smo ga do sedaj lahko igrali samo na konzoli PlayStation 3 (in seveda na PC emulatorju).

Na predelavi dela razvijalec Bluepoint in ne FromSoftware, a nič ne de, saj je Bluepoint spočel odlično predelavo Shadow of Colossus za PlayStation 4. Prvi napovednik je prikazal najbolj popularne lokacije iz originala, ki kažejo čudovito nadgrajeno podobo, ta pa je tokrat opazno bolj barvasta v primerjavi z originalom, ki se je zanašal na moreče odtenke. Bluepoint bo poskrbel tudi za nadgradnjo vmesnih sekvenc, žal pa nismo zvedeli ničesar bolj konkretnega.

Vemo samo to, da bo prenovljeni Demon’s Souls izšel samo za konzolo PlayStation 5, upamo pa, da se bo to zgodilo skladno z izidom nove konzole koncem leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime