Star Wars: Squadrons prihaja 2. oktobra

Založnik EA se je končno odločil malce bolj izkoristiti svojo Star Wars licenco in po spodobni igri Jedi Fallen Order bomo kmalu dobili še en naslov, ki ni Battlefront.

Star Wars: Squadrons je bil najprej po nesreči razkrit na strani Xbox.com, EA pa se je včeraj odločil, da mačka v celoti izvleče iz žaklja in naslov tudi uradno napove.

Na novi igri dela EA Motive, šlo pa bo za vesoljsko streljačino, kjer se bomo v bitkah 5v5 zavezali Republiki ali pa Imperiju. Špil bo umeščen po filmu Return of The Jedi, dobili pa bomo celo enoigralsko izkušnjo. Ali bo ta kaj več od trenažnega načina za večigralske bitke za zdaj ni znano, a prvi napovednik kaže na to, da celo znamo dobiti nekaj od zgodbe.

EA se je od mikrotransakcijskega debakla v povezavi z igro Battlefront 2 nekaj vendarle naučil. Med igranjem boste namreč lahko odklepali različne modifikacije za svojo ladjico in tej dodajali kozmetične dodatke. A vse to boste odklenili samo preko igranja, kar pomeni, da bo samo vaša sposobnost dobrega igranja poskrbela za nadgradnjo vašega motorja in oklepa.

Dobra novica je tudi to, da bo igra na konzoli PlayStation 4 in PC-ju dobila podporo za VR igranje. Večigralstvo bo tudi vsebovalo možnost navzkrižnega igranja, tako da se bodo lahko konzolni igralci različnih platform udarili med sabo in napadli tudi PC igralce.

Dolgo nam na igro ne bo potrebno čakati, saj ta izide že 2. oktobra, EA pa bo več prikazal na svojem dogodku EA Play, ki se bo odvil 18. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime