Fallout 4: The Capital Wasteland – predelava tretjega dela v pogon štirice – dobila daljši igralni posnetek

Za Fallout 4 so trenutno v izdelavi dva večja projekta in oba sta tako ambiciozna, da skoraj ne verjamemo, da bosta kadarkoli izšla v celoti. A razvijalci obeh nas med tem časom zabavajo z novimi igralnim posnetki in enega od teh je včeraj prejela modifikacija Fallout 4: The Capital Wasteland.

Gre za neuradno predelavo tretjega Fallouta v bolj napreden pogon četrtega dela. Fallout 4 sicer med oboževalci franšize velja za slabo nadaljevanje, a zagotovo vsebuje najbolj napredno grafično podobo, občutek streljanja pa je dejansko zabaven, kar nikakor ne velja za Fallout 3 in New Vegas.

Capital Wasteland namerava predelati celotni tretji del v pogon štirice, skupaj z vsemi dodatki. To je ogromna naloga, še posebej če upoštevamo, da nameravajo avtorji na novo posneti vse zvočne vrstice. Prav tako eksperimentirajo s sistemom vremena, ki naj bi v prenovljeni različici poskrbel za tisto morečo atmosfero, ki nas je navdušila v Fallout 3.

Razvojna ekipa je včeraj predstavila 12 minut dolg igralni posnetek, ki prikaže malce pogovarjanja s prebivalci ter sprehajanja po okolici. Razvijalec pravi, da so posnetki vzeti iz alfa različice igre in da bo končni izdelek močno bolj izpopolnjen.

Za zdaj Capital Wasteland še nima datuma izida, enako pa velja tudi za ambiciozno predelavo New Vegasa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime