GOG ponuja brezplačne kopije igre The Witcher 3 a pogoj je, da si igro že lastite v kakšni drugi trgovini ali pa konzoli

Zgornji naslov je malce zmeden in si zasluži nekaj dodatne razlage.

Digitalna trgovina z igrami GOG te dni gosti prav posebno akcijo. Če ste si morda v preteklosti že kupili odlično igro The Witcher 3 na konzolah, lahko dobite PC verzijo igre popolnoma brezplačno. To je odlična novica za vse konzolne igralce, ki so se že večkrat sprehodili čez igro in bi radi izkoristili PC za preizkus modifikacij ali pa bi samo radi izkusili krajše nalagalne čase, ki jih prinašajo SSD diski.

Postopek je preprost. Vse, kar morate storiti je da prenesete program GOG Galaxy 2.0, ki služi kot nekakšen zaganjalnik vseh različnih platform. Posebnost Galaxyja je namreč to, da lahko vanj povežete svoje račune iz drugih trgovin, kot so denimo Steam, Origin in Epic Games in imate tako vse igre združene pod eno streho. Prav tako lahko povežete vaša računa iz Xbox in PlayStation konzol in če na teh platformah že držite igro The Witcher 3, boste GOGovo PC različico dobili zastonj!

Ponudba pa ne velja samo za konzole ampak tudi za druge platforme. Če imate igro že na Steamu, boste dobili kopijo tudi za GOG, če pa igro že imate kupljeno na GOG-u, pa boste prejeli ekstra kopijo, ki jo lahko nato podelite prijatelju. Ponudba velja tako za običajno verzijo in GOTY različico, brezplačna kopija pa bo ustrezala verziji igre, ki jo imate na drugi platformi.

Akcija traja do 23. junija. Bi še kakšno brezplačno Witcher dobroto? Zastonj si lahko pridobite tudi prvi del Witcher franšize, več o tem pa lahko najdete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime