The Witcher: Enhanced Edition lahko zdaj pridobite brezplačno

Razvijalec CD Projekt RED te dni pridno dela na svoji naslednji igri Cyberpunk 2077, a vmes niso pozabili na franšizo, ki je iz njih naredila rock zvezdnike igričarske industrije. Govorimo seveda o The Witcher seriji, ki je svoj zadnji del dobila 5 let nazaj, a je še vedno močno popularna.

CD Projekt RED je v čast praznovanja pošteno znižal cene prav vsem Witcher igram, poleg tega pa je na Steam poslal tudi svojo kvartopirsko igro GWENT. A niso se ustavili samo tam, saj so sedaj svoje oboževalce razveselili s povsem brezplačno verzijo prvega dela, ki je izšel davnega leta 2007.

The Witcher: Enhanced Edition si lahko sedaj brezplačno pridobite iz njihove GOG platforme. Vse kar morate narediti je, da obiščete naslednjo povezavo in se naročite na njihove novice. Seveda morate imeti pred tem ustvarjen GOG račun, ob registraciji na novice pa boste poleg zastonjske kopije igre prejeli še Card Keg, ki vam bo dal v GWENT igri skupek novih kart.

Ni še znano, do kdaj točno bo trajala ta akcija, a če se bo zgledovala po Steam razprodaji, imate časa do 1. junija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime