Outward je danes prejel svoj prvi dodatek The Soroboreans

Če ste tako izstradani RPG izkušenj kot jaz, potem se zagotovo te dni razveselite vsakega novega naslova, ki bi vas za nekaj časa odpeljal v neko fantazijsko deželo, tam pa skozi nadgrajevanje karakterja in nabiranja opreme počasi postanete strah in trepet vseh goblinov in orkov lokalne občine.

Igra Outward nikoli ne bo prodala milijonov, a ob izidu pred letom dni, je prejela precej dobre kritike, igralci pa so bili navdušeni nad njenimi mehanikami in možnostjo sodelovalnega igranja za enim zaslonom. Je pa igra bila presneto težka in v vsako svojo odločitev ste morali vložiti nekaj premisleka, drugače ste kasneje svoje poteze hudo obžalovali.

Outward je danes prejel tudi svojo prvo večjo razširitev, podnaslovljeno The Soroboreans. Veterani boste zagotovo navdušeni, saj vam tokrat ne bo treba skrbeti samo za lakoto in žejo karakterja, ampak se boste morali ukvarjati tudi z novo mehaniko The Corruption. Čakajo vas tudi novi predmeti in sovražniki ter dva nova igralna razreda: The Speedster in Bloodmage.

The Soroboreans je na voljo tako za Xbox One kot tudi za PlayStation 4, na Steamu pa si ga lahko aktivirate za 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime