Assassin’s Creed Origins bo od jutri pa do ponedeljka brezplačen za igranje

Assassin’s Creed Origins je tri leta nazaj dodobra spremenil formulo serije, ki se je s prejšnjim delom Syndicate precej utrudila. Ubisoft se je odločil, da bodo Assassin’s Creed postavljene v še večji svet, zraven pa je vpeljal še nekatere RPG mehanike, ki jih bo nosil tudi prihajajoči naslov Valhalla.

Origins nas postavi v obdobje antičnega Egipta. Tokrat spremljamo zgodbo Bayeka, ki si na začetku avanture kruh služi kot osebni varnostnik faraona. Seveda nato utrpi izdajo in odpravi se na dolgo pot krvavega maščevanja, ki ga bo popeljal skozi ogromni in podrobno razdelan antičnega Egipta.

Originsa osebno nisem nikoli preigral, saj sem se ob odprtju mape kar prestrašil širne okolice. A uspelo mi je preigrati Odyssey, ki je bil še večji, tako da se zna zgoditi, da se enkrat celo vrnem v peščeno obarvano okolico in se vendarle spravim splezat na vse piramide.

Če igre še niste preizkusili, se lahko z njo pozabavate skozi ta vikend. Na sledeči povezavi se prijavite na Uplay in prenesete gigabajte za namestitev igre, ki jo boste lahko od 9.00 jutri zjutraj pa vse do ponedeljka, 21. junija, preigravali povsem brezplačno.

Igra je tudi doživela pošteno znižanje, saj ji je založnik znižal ceno za 80 % na samo 12,00 €. Če želite dobiti še vse DLC-je, ki so dejansko vredni svojega denarja, si vzemite Gold Edition, ki je še vedno poceni in si ga lahko prevzamete za 18,00 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime