Grounded, nova igra razvijalca Obsidian, je na Steamu dobila demo

Razvijalec Obsidian je znan predvsem po svojih odličnih RPG izkušnjah, zato so z napovedjo svojega novega naslova Grounded kar pošteno presenetili. Šlo bo namreč za preživetveno igro, kjer se boste v miniaturni obliki znašli na travniku, tam pa se boste morali spopasti s celo zalego mrčesa, ki vam bo zelo rada stregla po življenju.

Grounded bo precej spominjal na film Draga, pomanjšal sem otroke, tako da nas tudi tukaj čaka kar nekaj komedije. Treba bo skrbeti za lakoto in žejo ter si zgraditi oporišče za zaščito pred elementi. Prisrčna podoba pa bo dobila tudi temnejšo plat, ko se bodo na nas spravili krvoločni in nagnusni pajki. K sreči bo Obsidian v igro vpeljal tudi način za odpravo arahnofobije, čeprav še ni znano, ali bodo ob vklopu te opcije pajke samo odstranili ali pa jih naredili manj nagnusne.

Dobra novica je, da je Grounded v sklopu Steam Game Festival dobila tudi svoj demo. Tega se lahko že zdaj spravite preigravati in je malce poseben. Časovno je namreč omejen na samo 30. minut, iz Steam platforme pa bo izginil že 22. junija.

Igra bo sprva izšla v načinu Zgodnjega dostopa, ki se bo začel 28. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime