Sea of Thieves igra izjemno popularna tudi v Sloveniji – včeraj smo prejeli novo posodobitev Haunted Shores

O gusarski igri Sea of Thieves že večkrat. Ta 4 leta stari naslov je nedavno izšel na Steamu in to je v igro pripeljalo ogromno novih igralcev. Sprememba se je zgodila tudi v Sloveniji, kjer se večigralstvo še vedno v večini odvija v battle royale naslovih in streljanja v krčečem krogu imajo nekateri že vrh glave.

Za Sea of Thieves so poprijeli tudi nekateri slovenski streamerji in na tem področju lahko vidimo celo kakšno novo ime. Eden takšnih je denimo igralec Wortex, ki sicer rad preigrava Fortnite, a se je par dni nazaj spravil igrati tudi Sea of Thieves. Treba je reči, da je prav osvežilno videti kakšnega slovenskega streamerja, ki igra še kaj drugega kot pa Fortnite ali GTA 5.

Sea of Thieves je nedavno prejel tudi novo posodobitev Haunted Shores, ki v ospredje porine ladje iz onstranstva. Duhovi v tej igri niso nič novega, a s to posodobitvijo se je zgodila prava invazija neželenih bitij iz pekla.

Morjeplovci boste tako naključno naleteli na takšne ladje, a dobra novica je, da te nimajo preveč vzdržljivosti, tako da hitro potonejo. Po drugi strani pa znajo močno usekati po vaši palubi preko topovskih krogel Wraith, poleg tega pa v morje spuščajo tudi mine, ki znajo hudo poškodovati vašo ladjico.

Posodobitev Haunted Shores poleg tega prinaša nove dogodke, nove predmete in emotikone ter cel kup dodatne vsebine. Igralci boste lahko sedaj izbirali, kakšne pesmi bodo med plovbo prepevali mornarji vaše odprave, Ashen ekspedicije pa prinašajo dvojne nagrade.

Če se vam je zahotelo igranja, potem odplavajte na Steam, kjer si lahko igro kupite za 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime