FIFA 21 dobila prvi dražilnik – igralci se bodo tokrat obnašali precej bolj realistično

Saj niste morda mislili, da tudi letos ne bomo dobili nove verzije simulacije nogometa? To bi bilo naravnost neumno, saj serija FIFA založniku EA prinaša kupe denarja preko mikrotransakcij. Na včerajšnji konferenci EA Play smo tako dobili prvi dražilnik za igro FIFA 21, ki pa je pokazal bore malo.

V bistvu so imeli tako malo vsebine, da so v manj kot dve minuti dolg napovednik morali stlačiti še igro Madden NFL 21.

EA pravi, da bo naslednja generacija konzol pomembno vplivala na razvoj teh dveh iger. PlayStation 5 igralci navdušeni nad novim odzivnim sistemom v kontrolerjih DualSense, k temu pa lahko prištejete tudi nov sistem osvetlitve, bolj podrobne teksture igralcev in napredni 3D zvok, ki ga prinaša konzola PlayStation 5. Napovednik na enem mestu pokaže izjemno podroben izris potenja na igralcu, kar smo videli tudi v napovedniku za NBA 2K21. Kaj je s športnimi igrami in z vsem tem švicanjem?

EA je še izjavil, da se bodo igralci v FIFA 21 odzivali precej bolj realistično. To pomeni, da bodo bolj verno proslavljali zadetke in ob rumenih in rdečih kartonih bolj jezno postopali po igrišču. Osebno upam, da bomo lahko izvajali tudi bolj grobe prekrške in v slogu Zidana bikovsko kosili nasprotne igralce.

FIFA 21 izide 3. oktobra, na Steamu pa jo boste lahko aktivirali 9. oktobra. Madden NFL 21 izide nekoliko prej in ga bomo na Steamu zagnali 28. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime