Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition si lahko na Steamu pridobite povsem brezplačno!

Ste si kdaj želeli odigrati kakšno dobro pretepaško igro in zraven spremljati zanimivo zgodbo? Sicer nekaj takega že dolgo ponujajo Mortal Kombat igre, a tam je zgodba močno privlečene za lase in v bistvu služi samo temu, da skozi kampanjo spoznamo vse različne karakterje, ki jih lahko nato uporabimo v večigralskih obračunih.

Na Mortal Kombat tudi močno spominja Injustice: Gods Among Us iz leta 2013, le da se v tej igri pretepamo s superheroji iz DC vesolja, zgodba pa je topot celo zanimiva za spremljanje. In sedaj je ta igra postala na Steamu povsem brezplačna. Da, to pomeni, da ko si jo enkrat aktivirate, bo vaša ostala za vedno!

Sedaj boste lahko končno preverili, kdo bi zmagal v pretepu med Supermanom in Batmanom. Oziroma, če želite biti malce bolj bizarni, kdo bi zmagal med Robinom in Batmanom. Kombinacij je ogromno in prav tako superherojev, dobra novica pa je tudi to, da je brezplačna postal Ultimate edicija igre. To pomeni, da boste prejeli prav vse dodatke in pretepače v priročni ceni 0 €.

Nihče sicer ne ve, zakaj se je založnik Warner Bros. odločil za tako darežljivo potezo, a pojavili so se sumi, da želi založnik predčasno zbuditi malce zanimanja med igralci, še preden štarta dogodek FanDome. Ta se bo zgodil v soboto, 22. avgusta in Warner Bros. ga bo izkoristil za najavo novih projektov. Vse kaže na to, da bomo končno dobili najavo tiste dolgo obljubljene Batman igre, razvijalec Rocksteady pa naj bi tudi prikazal svoj dolgo delani skrivnostni projekt.

Brezplačno kopijo na Steamu si lahko aktivirate tule, Injustice pa je brezplačno na voljo tudi na PlayStation in Xbox One trgovinah. Čas za aktivacijo poteče 26. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime