Sobotni dobrodelni prenos v živo Pomežik soncu nabral preko 1.500 € donacij

Preteklo soboto je v StageOne baru potekala hvalevredna dobrodelna akcija Pomežik soncu, kjer so večja imena balkanske streamerske scene stopila skupaj in si zastavila en cilj: zbrati čimveč denarnih sredstev, ki bi nato omogočila otrokom iz revnejših družin, da poleti tudi oni izkusijo slanost in toplino morja.

Pomežik soncu se sicer že od leta 1998 izvaja pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije, a tokrat so prvič poskušali nabrati sredstva preko prenosa v živo. In pionirski poskus se jim je več kot posrečil, saj so pridni gledalci prispevali več kot 1.500 € donacij, kar bo osrečilo marsikaterega morja žejnega malčka.

Prenos v živo je trajal kar 12 ur, in sicer od 10.00 dopoldan pa do 22.00. Zvezda predstave je bil zagotovo popularni RitterČančer, ki je gledalce zabaval ob igranju Fortnita. Vendar on ni bil edini par pridnih rok, saj so se mu pridružili tudi drugi znani obrazi kot so Wortex, JureTrsanBlond in ScorpLZ, zraven pa je stopil tudi popularni hrvaški streamer GALLASANDALLA.

Gledalci so lahko donirali preko Paypalovih nakazil, SMS sporočil, z nakupi majic ali pa z najemi računalnikov v StageOne gaming baru.

Vodja igričarskega bara Anže Plevel je bil nad dogodkom več kot navdušen:

Vesel sem, da smo dokazali, da ima igranje iger lahko tudi dobrodelno plat“, je dejal in nam tudi zatrdil, da se bodo podobni dogodki zmeraj pogostejši.

Zahvalil bi se radi tudi našim sponzorjem, ki so omogočili ta dogodek, ter seveda RitterČančer-ju, brez katerega danes nebi pisali uspešne zgodbe“, je Anže še dodal za konec.

Pri izvedbi dogodka sta imela zraven roki tudi UVI Gear in Anni.si ter tudi novoustanovljena E-športna zveza Slovenije. Upamo, da bo ta zadeva postala tradicionalna in da bo dogodek naslednje leto samo še večji in bogatejši.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!