Sobotni dobrodelni prenos v živo Pomežik soncu nabral preko 1.500 € donacij

Preteklo soboto je v StageOne baru potekala hvalevredna dobrodelna akcija Pomežik soncu, kjer so večja imena balkanske streamerske scene stopila skupaj in si zastavila en cilj: zbrati čimveč denarnih sredstev, ki bi nato omogočila otrokom iz revnejših družin, da poleti tudi oni izkusijo slanost in toplino morja.

Pomežik soncu se sicer že od leta 1998 izvaja pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije, a tokrat so prvič poskušali nabrati sredstva preko prenosa v živo. In pionirski poskus se jim je več kot posrečil, saj so pridni gledalci prispevali več kot 1.500 € donacij, kar bo osrečilo marsikaterega morja žejnega malčka.

Prenos v živo je trajal kar 12 ur, in sicer od 10.00 dopoldan pa do 22.00. Zvezda predstave je bil zagotovo popularni RitterČančer, ki je gledalce zabaval ob igranju Fortnita. Vendar on ni bil edini par pridnih rok, saj so se mu pridružili tudi drugi znani obrazi kot so Wortex, JureTrsanBlond in ScorpLZ, zraven pa je stopil tudi popularni hrvaški streamer GALLASANDALLA.

Gledalci so lahko donirali preko Paypalovih nakazil, SMS sporočil, z nakupi majic ali pa z najemi računalnikov v StageOne gaming baru.

Vodja igričarskega bara Anže Plevel je bil nad dogodkom več kot navdušen:

Vesel sem, da smo dokazali, da ima igranje iger lahko tudi dobrodelno plat“, je dejal in nam tudi zatrdil, da se bodo podobni dogodki zmeraj pogostejši.

Zahvalil bi se radi tudi našim sponzorjem, ki so omogočili ta dogodek, ter seveda RitterČančer-ju, brez katerega danes nebi pisali uspešne zgodbe“, je Anže še dodal za konec.

Pri izvedbi dogodka sta imela zraven roki tudi UVI Gear in Anni.si ter tudi novoustanovljena E-športna zveza Slovenije. Upamo, da bo ta zadeva postala tradicionalna in da bo dogodek naslednje leto samo še večji in bogatejši.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime