2. sezona The Witcher serije bo 17. avgusta nadaljevala s snemanjem

Nadaljevanje ene najbolj uspešnih serij Netflixa bo kmalu dobilo spet svoj zagon. The Witcher je decembra lani pred televizijske ekrane privabil največ ljudi v zgodovini platforme, zato niti ni čudno, da je Netflix takoj odobril snemanje 2. sezone.

Produkcija na njej je ravno dobro stekla, ko se je kar naenkrat pojavil koronavirus in zaustavil snemanje. Med drugim se je celo eden od igralcev okužil s COVID-19, tako da so ostali člani ekipe hitro pobrali šila in kopita ter se zaprli v karanteno.

Korona kriza se počasi poslavlja in produkcije na raznih projektih so zopet stekle. Tudi Arborfield Studios v Združenem kraljestvu, kjer se je nazadnje izvajalo snemanje The Witcherja, bo zopet odprl svoja vrata in produkcija bo kmalu dobila nov in svež zagon.

Nadaljevanje snemanja je najavil uradni Twitter račun in to v obliki pesmi, ki jo je spisal smešni trubadur Jaskier. No, vsaj zdi se da bi jo on spisal, če bi obstajal v resničnem življenju in bi vedel, kaj pomeni pojem produkcija.

2. sezona bo ponovno začela s snemanjem 17. avgusta, izid pa se pričakuje enkrat naslednje leto. 2021 je bil tudi originalni datum izida, a zaradi koronavirusa se bo zgodilo kasneje v letu, kot je bilo sprva načrtovano.

Za zdaj preveč informacij glede 2. sezone nimamo, je pa bilo potrjeno, da ne bo več zmedenega skakanja po različnih časovnih obdobjih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime