Crash Bandicoot 4 uradno najavljen – dobili smo tudi prvi napovednik

Privrženci prisrčne maskote Crash že dve desetletji čakajo na tisto pravo nadaljevanje, ki ga založnik Activision nikakor ni želel izdati. Serija Crash Bandicoot je svoje življenje začela leta 1996 in po treh delih založnik ni več vedel kaj naj z njo. Dobili smo cel kup raznih odvrtkov, noben od njih pa ni bil tako kvaliteten kot originalna trilogija.

Ime Crash Bandicoot je zopet zaslovelo leta 2017, ko smo dobili predelavo prvih treh iger v paketu Crash N. Sane Trilogy, ta pa je kar letela iz prodajnih polic. Očitno so ljudje presneto pogrešali rjavega lisjaka, zato se je predvidevalo, da bomo kmalu dobili tudi četrti del.

Tega je Activision včeraj tudi uradno najavil, dobili pa smo tudi prvi igralni napovednik. Crash Bandicoot 4: It’s About Time je uraden naslov prihajajočega projekta, na njem pa dela razvijalec Toys for Bob. Verjetno zanje še niste slišali, a gre za priznani studio, ki je naredil predelavo Spyro Reignited Trilogy ter predelavo Crash N. Sane Trilogy za Nintendo Switch.

Prvi igralni napovednik je obetajoč. Kot ponavadi se bomo podili za vrsto znanih zlobnežev, ki so tokrat pobegnili iz oddaljenega planeta, njihov pobeg pa je raztrgal povezavo med dimenzijami, tako da nas čaka kar nekaj skakanja skozi različna časovna obdobja. Zdi se, da je razvijalec ohranil tudi tisto dobro dozico humorja iz prejšnjih delov, čemur v prid priča predvsem zaključek napovednika.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time izide 2. oktobra za konzoli PlayStation 4 in Xbox One. PC verzija za zdaj še ni potrjena, je pa založnik že izjavil, da razmišlja tudi o drugih platformah, tako da se zna tam pojaviti nekoliko kasneje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!