Kljub negativnim kritikam igralcev, The Last of Us Part II podira prodajne rekorde

The Last of Us Part 2 je te dni star 4 dni, a internet se še vedno trese pod pritožbami igralcev, ki so bodisi razočarani nad igro ali pa jezni na kritike, ki so se drznili igri podeliti visoke ocene.

Od našega članka včeraj se je na Metacriticu pojavilo še dodatnih 15k recenzij iz strani uporabnikov, ocena pa je celo poskočila na 4,1. Ocena iz strani kritikov še vedno stoji na številki 95 in zdi se, da se bo tam tudi ustavila.

Vsa ta drama pa očitno ni pokvarila prodaje. Nasprotno, vsa ta debata okoli te dolgo pričakovane PlayStation 4 ekskluzive je morda celo dvignila prodajo in The Last of Us Part II je postala najbolje prodajana igra ob izidu v zgodovini konzole PlayStation 4. Do sedaj je ta rekord držal še en izdelek razvijalca Naughty Doga, Uncharted 4, The Last of Us Part 2 pa je njegov dosežek izboljšal za 1 %. Igra je tudi postala najbolje prodajana igra ob izidu v letu 2020 in iz prvega mesta tako izrinila Nintendov Animal Crossing: New Horizons.

Številke so impresivne, a niti približno dokončne, saj so v te statistike vštete samo fizične kopije igre. Glede na to, da ponekod po svetu še vedno vlada karantena, so digitalno prodane kopije zelo verjetno podrle kakšen rekord, vendar to statistiko za zdaj ve samo Sony in na njih je, da javno predstavijo svoje številke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime