Madden NFL 21 dobil igralni napovednik

Dva športa, o katerih vem samo tiste osnove, a se nisem nikoli spustil v preučevanje podrobnosti sta ameriški nogomet in bejzbol. Sanja se mi tudi ne, ali imata ta dva športa v Sloveniji dovolj privržencev, da bi se založniku sploh splačalo v naše kraje pošiljati kopije digitalnih iger.

Vseeno se mi zdi, da je ameriški nogomet od te dvojice pri nas malce bolj popularen in navdušenci te panoge boste veseli, da bo letošnja digitalna igra Madden NFL 21 med drugim prispela tudi na Steam.

Za igro smo dobili tudi prvi bolj obsežen napovednik, ki pa kaže vizualno podobo, ki je identična prejšnjim delom. PC-jaši bomo namreč, tako kot pri FIFA seriji, letos prejeli inačico, ki bo zasnovana na igri za konzole trenutne generacije, medtem ko bosta PlayStation 5 in Xbox Series X verziji nosili lepšo podobo.

Založnik EA za NFL 21 napoveduje kar nekaj novosti. Podaje med igralci naj bi bile bolj natančne, prav tako bo spremembe dobila mehanika nošnje jajčaste žoge. Tu je tudi X-Factor 2.0, ki bo zvezdnikom dodal več unikatnih sposobnosti.

Madden NFL 21 prihaja 28. avgusta za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime