Cyberpunk 2077 dobil cel kup novih napovednikov

Kdo bi si mislil, da bodo neki Poljaki skupaj spočeli studio, ki si bo za delanje ene igre vzel skoraj 10 let in da bo ta njihov projekt postal najbolj pričakovan med igralci in bo premagal celo težkokategornike kot je denimo The Last of Us?

Cyberpunk 2077 je resnično postal tako velik naslov, da bi mu te dni bil edina konkurenca novi GTA. Razvijalec CD Projekt RED je pred kratkim prestavil izid na november, včeraj pa so ta udarec malce ublažili z novimi napovedniki, ki bodo malce ublažili nekaj mesečno čakanje do izida.

Tisti uradni napovednik nosi naslov The Gig in je dolg vsega dve minuti. Prikaže nekaj najbolj zanimivih igralnih novitet, ki so strnjene v kratko obliko. Vidimo lahko nekaj streljanja in vožnje avtomobilov, pojavi pa se tudi naš stari znanec Keanu Reeves, ki bo v tej igri odigral lika z imenom Johnny Silverhand. Razvijalec je med drugim tudi potrdil, da bomo v igri lahko izbrali začetno pozicijo, kjer bomo začeli igranje. Tako bomo lahko svoje potovanje začeli kot Nomad, ki se pojavi izven mesta in bo najprej moral sploh pridobiti vstop v Night City metropolo.

Dobili smo tudi malce daljši igralni napovednik, ki prikaže novost, imenovano Brain Dance. To je nekakšen urejevalnik, ki nam omogoča bolj podrobno preučevanje scen in dogodkov. Se spomnite v Witcherju 3, ko smo sledili rdečim sledem za osumljencem? No, Brain Dance je podobna a močno bolj razširjena mehanika, ki bo pomembno vplivala na igranje.

Žal CD Projekt RED ni ponudil nekega daljšega igralnega sprehoda, a je v začetku tedna večjim medijem poslal predogledno kopijo igre in IGN je na splet poslal 15 minut neprekinjenega igranja. V posnetku lahko vidimo sistem pogovarjanja in dialogov ter stranske naloge. Špil je naravnost čudovit, v posnetku pa lahko končno vidimo, kako bo Night City mesto izgledalo tudi ponoči. Razvijalec je že potrdil podporo za ray-tracing, vendar ni znano, ali so ti posnetki vsebovali vključene napredne grafične učinke.

Cyberpunk 2077 bomo lahko zagnali 19. novembra, do takrat pa imate še čas nadgraditi svoje PC konfiguracije. Strojna oprema vas čaka v naši partnerski trgovini EIGRE.si, kjer lahko najdete znižane cene za igro Cyberpunk 2077, tam pa vas čaka tudi izjemno redka zbirateljska verzija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Boring! Kaj to pomaga čudovita grafika, če pa je gameplay tak, da zaspim zraven? Ni mi bil všeč The Witcher 3 sem vsaj upal, da bo mi ta, ki so šli bolj po poti GTAja pa bom zgleda še tega preskočil.

  2. Verjetno sem med redkimi, ampak osebno res nisem ful neki hyped za tole. Definitivno jo bom sprobal ko pride ven, samo jo ne uvrščam med svoje top pričakovane špile.
    Mogoče sem takega mišljenja tudi zato ker se izid že tako dolgo vleče…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime