Stranger Things 3 in Aer: Memories of Old brezplačna na Epic Games trgovini

Epic Games trgovina tudi v 2020 bije vročo bitko proti svojemu konkurentu Steamu in ena od taktik je tudi ponudba povsem brezplačnih iger, ki jih aktivirate in obdržite za vedno. Ta strategija se jim je v primeru zastonjskega GTA 5 močno obrestovala, saj so njihove številke uporabnikov celo narasle do te mere, da so se začele lahko primerjati s s Steamom.

Včeraj je napočil četrtek, kar pomeni nove brezplačne igre. Tokrat si lahko privoščimo dva zalogaja: Stranger Things 3 in Aer: Memories of Old.

Stranger Things ime poznate vsi, ki redno vzdržujte svojo Netflix naročnino. Igra sledi seriji, v kateri se skupina otrok in tudi nekaj starejših ljudi bori proti grozotam iz druge dimenzije. Serija nosi pridih 80-ih, zato je tudi logično, da je igra obarvana v retro, pikslasto podobo. Pod svoje roke lahko primemo 12 različnih karakterjev iz serije, podprto pa je tudi sodelovalno igranje za dve osebi. Vaša kopija vas čaka tule.

Aer: Memories of Old je malce drugačen naslov, saj igramo vlogo samo enega karakterja – punce Auk, ki se odpravi na dolgo potovanje v deželo Bogov. Auk lahko jadra po zraku, kar prinese nekaj zanimivih igralnih mehanik, je pa igra precej kratka. Vaša kopija vas čaka na naslednji povezavi.

Čas za aktivacijo obeh naslovov poteče 2. julija, takrat pa nas bosta pričakali dve novi darili: preživetveni Conan Exiles in ugankarski Hue.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime