Dr Disrespect odstranjen iz Twitcha – tokrat baje za vedno

Popularni Twitch streamer je nekaj ur nazaj nenadoma izginil iz platforme, razlogi pa za zdaj ostajajo nejasni. Novico o njegovem izginotju je najprej objavil Twitter profil StreamerBans, ki budno spremlja vsa dogajanja na Twitch sceni in če trenutno obiščete njegov kanal, boste videli, da je zares odstranjen.

Za Dr Disrespecta, s pravim imenom Guy Beahm, to ni prvi prekršek. Lani je bil njegov kanal odstranjen za dva tedna, potem ko si je streamer privoščil nerodno napako snemanja v javnem stranišču. A tokrat naj bi bil prekršek veliko hujši in mnogo dobrih virov navaja, da naj bi bila odstranitev tokrat dokončna.

Streamerka ShannonZKiller je na Twitterju zapisala, da je zadeva resna in da je Dr Disrepsect s svojo kariero zaključil, in to ne samo na Twitchu. Twitch naj bi že začel vračati kupnine vsem naročnikom njegovega kanala, izginili pa so tudi njegovi emotikoni.

Njegova žena, ki na Instagramu nosi vzdevek Mrs Assassin, se je zahvalila vsem podpornikom njegovega kanala. Žal izjava ni prikazala ničesar bolj oprijemljivega, tako da razloga za odstranitev še vedno ostaja neznanka.

V zadnjih dneh sta se igričarska in pretočna industrija znašli pod obtožbami seksualnega nadlegovanja. Svoje zgodbe je podelilo ogromno žensk, Twitch pa je že izjavil, da je sprožil interne preiskave in da bodo partnerji, ki bodo spoznani z krive, odstranjeni iz njihove platforme. Ali se je Dr Disrespect znašel med krivci še ni jasno, bi bilo pa veliko naključje, če incident ne bi bil povezan s temi obtožbami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime