Prva primerjava predelave Crysis Remastered z originalom ni ravno navdušujoča

Včeraj smo poročali o prvih slikah in napovedniku predelave igre Crysis Remastered. Gre za naslov, ki nam je leta nazaj kuril grafične kartice in igra je leta 2007 kazala tako napredno podobo, da je tudi danes, 13 let pozneje, kaže osupljivo lepo grafiko.

Razvijalec Crytek je v zadnjih letih naletel na kar nekaj finančnih težav. Njihov edini uspešni projekt je Hunt: Showdown in tudi ta ne prinaša nekih bajnih denarcev. Zato so se odločili vrniti na začetek in predelati Crysis za konzole PlayStation 4, Xbox One in celo Nintendo Switch, za PC pa bomo dobili bolj optimizirano različico igre.

Original
Remastered

Za Crysis Remastered je bilo obljubljeno ogromno, saj naj bi poleg optimizacije dobili tudi napredne učinke osvetljevanja, ray tracing podporo in napredne teksture. A včerajšnji napovednik je igralce močno razočaral, danes pa smo dobili tudi prve primerjalne slike med Remastered in originalno različico in žal se na nekaterih slikah zdi, da bo predelava celo slabša od izvirnika.

Original
Remastered

Primerjavo, narejena iz spletne strani Resetera kaže na bolj risankasto podobo, ki spominja na Far Cry igre in ne na Crysis. Nekatere scene so izgubile nekaj podrobnosti, ko je denimo količina palm v ozadju, a po drugi strani se zdijo učinki vode malce nadgrajeni, sence v gozdu pa bolj napredne. Vidimo lahko tudi malce izboljšane teksture, a te ne sežejo do kolen že obstoječim modifikacijam za PC. A če ste si kdaj želeli igrati to igro na prenosni konzoli, potem bodo sedaj vaše želje uresničene.

Original
Remastered

Druga primerjava pa je malce manj prijetna, saj prikaže razlike v vmesni sekvenci. Karakter na sliki kaže čudne učinke osvetljave in res se zdi, kot da bi na tem mestu pogon enostavno odpovedal.

Original
Remastered

Soditi ne smemo prehitro, saj nobena od teh primerjav ne kaže uradnih slik. Te bomo, skupaj z napovednikom, dobili danes ob 18.00, prenos v živo pa si boste lahko ogledali na spodnji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime