Crysis Remastered zaradi slabega odziva igralcev zamaknil izid

Predelava Crysisa za sodobne sisteme bi morala biti za razvijalca Crytek mačji kašelj. Studio je znan po svojih grafično nadmočnih igrah, do te slave pa so prišli ravno zaradi originalnega Crysisa. Tako bi morali samo izboljšati teksture, vpeljati nove grafične tehnologije kot je denimo ray tracing in zadeva bi se prodajala kot vroče žemljice. To za studio, ki si lasti pogon Cryengine ne bi smela biti pretežka naloga, kajne?

Razvijalec je imel to srečo, da so na splet predčasno ušle slike in napovednik za predelavo z imenom Crysis Remastered, saj so tako lahko sami videli negativen odziv na njihovo delo, še preden so javnosti uradno bolj podrobno predstavili svoj projekt.

Ta predstavitev bi se morala zgoditi včeraj ob 18.00, a se je razvijalec raje odločil, da igralni napovednik zamaknejo, skupaj z njim pa tudi sam izid igre. Na Twitterju so zapisali, da so videli odzive igralcev in da poslušajo svojo skupnost. Zaradi tega so se odločili zamakniti izid za nekaj tednov, ta čas pa jim bo omogočil, da Crysis Remastered pripeljejo na tisto stopnjo, ki jo igralci od njih tudi pričakujejo.

Izid bi se moral zgoditi 23. julija, novi datum pa za zdaj še ni potrjen. Dvomimo sicer, da jim bo v samo nekaj tednih uspelo močno nadgraditi igro, a po drugi strani smo veliko zaključkov izpeljali iz napovednika, ki je bil močno kompresiran.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!