Crysis Remastered zaradi slabega odziva igralcev zamaknil izid

Predelava Crysisa za sodobne sisteme bi morala biti za razvijalca Crytek mačji kašelj. Studio je znan po svojih grafično nadmočnih igrah, do te slave pa so prišli ravno zaradi originalnega Crysisa. Tako bi morali samo izboljšati teksture, vpeljati nove grafične tehnologije kot je denimo ray tracing in zadeva bi se prodajala kot vroče žemljice. To za studio, ki si lasti pogon Cryengine ne bi smela biti pretežka naloga, kajne?

Razvijalec je imel to srečo, da so na splet predčasno ušle slike in napovednik za predelavo z imenom Crysis Remastered, saj so tako lahko sami videli negativen odziv na njihovo delo, še preden so javnosti uradno bolj podrobno predstavili svoj projekt.

Ta predstavitev bi se morala zgoditi včeraj ob 18.00, a se je razvijalec raje odločil, da igralni napovednik zamaknejo, skupaj z njim pa tudi sam izid igre. Na Twitterju so zapisali, da so videli odzive igralcev in da poslušajo svojo skupnost. Zaradi tega so se odločili zamakniti izid za nekaj tednov, ta čas pa jim bo omogočil, da Crysis Remastered pripeljejo na tisto stopnjo, ki jo igralci od njih tudi pričakujejo.

Izid bi se moral zgoditi 23. julija, novi datum pa za zdaj še ni potrjen. Dvomimo sicer, da jim bo v samo nekaj tednih uspelo močno nadgraditi igro, a po drugi strani smo veliko zaključkov izpeljali iz napovednika, ki je bil močno kompresiran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime