Valorant vas bo sedaj obvestil, če je vaša prijava goljufivca tega tudi odstranila

Valorant je že nekaj časa zunaj in po precej nerodnem začetku, ko se je več govorilo o vsem drugemu okoli igre kot pa o sami igralni izkušnji, se je situacija sedaj nekako stabilizirala.

Razvijalec Riotje nedavno razložil svoje načrte za prihodnost te igre. Valorant ne bo vseboval Season Passa, ampak bodo njegove posodobitve razdeljene v različne akte in epizode. Ena epizoda bo vsebovala 3 akte, epizoda pa bo trajala pa bo trajala okoli pol leta. Dobra novica je to, da bo vsak akt prinesel novega agenta, tako da bomo v enem letu dobili 6 novih junakov, prvi med njimi pa naj bi bil nemški inženir Bombshell.

Novosti so se zgodile tudi na področju zaščite igralcev. Slavni streamer Ninja je na Twitterju pokazal sliko, kako je njegova prijava pripeljala do tega, da so goljufivca tudi odstranili iz igre. Valorant vas bo tako obvestil, ali je vaš boj proti kriminalu bil uspešen, a zadeva je trenutno še v fazi testiranja in je omejena. Obvestilo boste dobili samo v primeru, če se bo odstranitev igralca zgodila takrat, ko ste prijavljeni v igro. Prav tako bi ob obvestilu morali prejeti ime odstranjenega igralca, a kakor vidite v zgornjem primeru, ta funkcija še ne deluje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime