Amazon dela Fallout TV serijo

Nove Fallout igre resda ne bo še kar nekaj dolgih let, a oboževalcem te franšize se ne bo treba več zanašati na mukotrpno nalaganje modifikacija za New Vegas in iskanje zanimive vsebine v Fallout 76, samo zato, da bi dobili svoj fiks postapokaliptične droge. Založnik Bethesda in produkcijska hiša Amazon Studios sta namreč najavila delo na televizijski Fallout seriji, ki jo bomo lahko pretočno predvajali na servisu Amazon Prime.

Podrobnosti ni veliko, saj smo dobili samo kratek dražilnik, ki ne prikaže skoraj ničesar. A glavno je to, da je bila zadeva uradno najavljena, na seriji pa bosta delala Jonathan Nolan in Lisa Joy iz Kilter Filmsa, ki sta tudi poskrbela za serijo Westworld. To je dobra novica, saj bodo franšizo pod roko prejeli izkušeni ustvarjalci in ne neki amaterji.

To je praktično vse, kar vemo o projektu in čeprav nikoli nisem razmišljal o Falloutu kot televizijskem mediju, zadeva vsekakor ima potencial. Fallout ima bogato zgodovino in stotine zanimivih likov, o katerih bi si želel zvedeti več. Seveda se zna zgoditi, da bo šla serija po povsem svojih poteh, a zagotovo bomo dobili tudi kakšen namig na karakterje in okolice iz iger.

Postapokaliptična okolica zopet postaja popularna, saj je bila nedavno nazaj najavljena tudi serija The Last of Us za HBO. Tako ima te dni vsak večji pretočni servis svojo serijo po igri: The Netflix z Witcherjem (dobro po knjigah, ampak nima veze), HBO s The Last of Us in Amazon prime s Falloutom. Skrajni čas, da Voyo zakupi pravice za snemanje Skyrima, kajne?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime