The Last of Us bo postal HBO serija

Včeraj je bil zelo dober dan. Sony je namreč presenetil z novim napovednikom za igro Ghost of Tsushima, nato pa smo dobili še eno veliko presenečenje.

Ena mojih najljubših iger The Last of Us bo namreč dobila svojo priložnost na televizijskih zaslonih! In zadeva bo narejena, tako kot se spodobi, saj bodo pri seriji sodelovala velika imena.

The Last of Us bo ustvaril Craig Mazin, ki je nazadnje pri HBO-ju navdušil s svojo Chernobyl serijo. Pri scenariju in kot izvršni producent se mu bo pridružil Neil Druckmann, ki je režiral in spisal scenarij igre. Craig je precej velik igričar z dobrim okusom in Neilu je bilo všeč njegovo poznavanje The Last of Us sveta in njegova vizija za televizijsko predelavo.

To se sliši perfektno in The Last of Us je po mojem eden od izdelkov, ki ima potencial prevzeti področje televizije in tudi filmov. Razvijalcu Naughty Dog je uspelo z originalom ustvariti podroben svet, ki se lahko razvije v ogromno zanimivih smeri, ki kar čakajo, da povedo svojo zgodbo. Mnenja sem, da zna ta projekt spočeti celotno franšizo izdelkov, ki znajo celo zasenčiti velikane tipa The Walking Dead.

Navdušuje tudi dejstvo, da bo HBO plodno sodeloval z originalnimi ustvarjalci igre, kar je popolno nasprotje The Witcher Netflix serije. Tam je pisec knjig Andrzej Sapkowski zahteval, da je štorija povsem ločena od huronsko uspešne franšize iger, ki so v bistvu tudi poskrbele, da za Geralta vemo tudi izven mej Poljske.

The Last of Us serija je v začetnih točkah, tako da se nam niti ne sanja, kdo bo prevzel glavne vloge karakterjev (čeprav so nekateri uporabniki Reddita že rekrutirali dobra kandidata na naslovni sliki) in kdaj bi zadeva lahko sploh izšla. Vemo samo, da bo televizijski izdelek sledil dogodkom iz prve igre, v kateri Joel pospremi deklico Ellie iz karantene v naročje upornikov, ki bodo s pomočjo nje razvili cepivo proti zombie infekciji.

HBO je tako za svoj bližajoči servis HBO Max dobil en precej pomemben izdelek, še preden pa ta izide, nas bo maja pozabavalo nadaljevanje The Last of Us Part II.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime