Ubisoft najavil svojo novo battle royale streljačino Hyper Scape

Že kar nekaj asa nismo prejeli novega naslova iz strani založnika Ubisofta, razlog za to pa je slab nastop njihove zadnje igre Ghost Recon Breakpoint. Založnik se je zaradi negativnega odziva odločil zamakniti vse svoje naslove in ravno, ko se je zdelo, da se mu bližajo lepši časi, se je Ubisoft znašel pod obtožbami seksualnega izkoriščanja in nadlegovanja ženskih delavk.

Medtem, ko se ubadajo s temi novimi težavami, pa so včeraj izdali novi napovednik in uradno so tudi razkrili svojo prihajajočo igro Hyper Scape.

Gre za večigralsko battle royale streljačino, v kateri se bo 100 igralcev hkrati udarilo na eni mapi. Akcija bo hitra, bojevanje pa bomo lahko izvajali na tleh ali pa strehah futurističnega mesta Neo Arcadia. Igre se bo držal Tronovski izgled, mape pa glede na velikost malce spominjajo na arenske streljačine tipa Quake 3. poudarek bo na vertikalnem premikanju in agilni junaki bodo skakali povsod kot nekakšne ponorele žogice iz fliperja.

Hyper Scape bo podpiral igranje v samotarskem ali pa ekipnem načinu, Ubisoft pa obljublja, da bo igra redno pridobivala lepo količino vsebine v obliki sprememb map in novih igralnih načinov.

Datuma izida za zdaj še nimamo, trenutno pa poteka zaprta beta, za katero pa se Slovenci ne moremo prijaviti. Ubisoft se bo za dostop do preizkusne verzije poslužil enakega načina kot Valorant, tako da bodo igralci morali gledati Twitch prenose v živo za možnost pridobitve svojega ključa. Več informacij o tem vas čaka na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime