Horizon Zero Dawn bo na PC prispel 7. avgusta – dobili smo tudi nov, odličen napovednik

Ko je razvijalec Guerrilla Games napovedal predelavo Horizon Zero Dawn za PC, sem pričakoval na hitro spočeto predelavo, v katero ne bo bilo vloženega veliko premisleka. Sony namreč s tem naslovom malce tipa PC trg, tako da ne bi imelo smisla vanj vložiti preveč denarja, saj je najprej treba preveriti, ali bodo računalniški igralci sploh kupili njihovo igro.

A cinik v meni se je uštel in razvijalec je nedavno uradno najavil datum izida ter izdal tudi napovednik, ki prikaže kaj vse točno bodo PC lastniki pridobili ob svojem nakupu.

In video je odličen, saj nam ne kaže samo nekega igranja, ki smo ga lahko nenazadnje videli že v napovednikih za PlayStation 4 ampak specifične novosti računalniške inačice. Sličice na sekundo bodo sedaj odklenjene, podprto pa bo tudi igranje v višjih ločljivostih. Tu so tudi novi grafični učinki kot je denimo dinamično in realistično upogibanje rastlin, potem ko se bo naša junakinja sprehodila skozi njih in zadeva na splošno izgleda, kot da je bilo v njo vloženega veliko časa.

Uradni izid je sedaj napovedan za 7. avgust, Complete Edition pa nam bo poleg osnovne kampanje prinesel tudi dodatek Frozen Wilds, katerega se močno veselim. Leta nazaj sem namreč preigral osnovno kampanjo, a dodatka nikoli nisem obiskal, tako bo avgust odlična priložnost za vrnitev v svet Horizon Dawna.

Sony ima s to igro zastavljeno zanimivo taktiko, saj bo drugi del, Horizon Forbidden West, na voljo samo za PlayStation 5 in ni vrag, da ne bodo kakšnega navdušenega PC-jaša, ki bo navdušen nad originalom, koncem leta samo zaradi nadaljevanja prepričali v nakup nove konzole.

Igra je na Steamu že na voljo za prednaročilo in v svojo košaro si jo lahko prenesete za malce nižjo ceno 49,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime