Mortal Shell beta sedaj na voljo za vse

Razvijalec Cold Symmetry je najprej nameraval izdati zaprt beta dostop za svojo igro Mortal Shell, a je bilo povpraševanje tako veliko, da so se odločili razpreti vrata vsem in beto ponuditi vsakemu igralcu, ki se bo odpravil na Epic Games trgovino in kliknil gumb “GET”.

To je seveda dobra novica za vse Dark Souls navdušence, ki že dolgo čakate na kakšen nov zalogaj težke in počasne RPG izkušnje. Razvijalec Dark Souls serije, FromSoftware, je trenutno zaposlen z izdelavo Elden Ringa, tako da vam ne preostane drugega, kot pa da svojo drogo poiščete drugje.

Glede na nedavni napovednik je povsem jasno od kje Mortal Shell jemlje svoj navdih in razvijalec tega niti ne skriva. Vendar so v igro vpeljali dovolj sveže vsebine, da zadeva ni videti kot čista kopija, tako da se jo splača vsaj preizkusiti.

V beta preizkusu boste lahko obiskali okolici Fallgrima in Abandoned Chamberja in tole je odlična priložnost, da preverite, če si igra res zasluži tistih 30 €, kolikor bo veljala ob polnem izidu. Bolj točnega datuma še vedno nimamo, vemo samo, da se bo igra v verziji 1.0 pojavila še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime