Nova mapa v Call of Duty: Modern Warfare skriva zanimivo skrivnost v obliki eksplodirajočih podgan

Nedavna posodobitev za Call of Duty: Modern Warfare ni samo razširila igre na nečloveško velikosti 200 GB, ampak je dodala tudi kar precej nove vsebine. A igralci so odkrili tudi eno hudo zanimivo skrivnost, ki ni bila preveč skrita, a je vseeno izjemno zabavna za preigravanje.

Nova mapa Cheshire Park je postavljena v Londonsko okolico, igralci pa so na nekateri delih mape opazili majhne mišelovke. Nikoli ne vem, ali takšne stvari igralci odkrijejo po nesreči ali pa so na svetu res špilavci, ki budno prečesavajo vsak kotiček mape in poskušajo odkriti kakšno novo podrobnost. Skratka, nekdo je ugotovil, da ob strelu mišelovka izgine in da je takšnih pasti 5, vsaka od njih pa se naključno pojavi nekje na mapi, potem ko ustrelite prejšnjo.

Pri zadnji ustreljeni pasti se na njenem mestu pojavi kos sira in tega moramo pobrati. Nato se nekje na mapi naključno pojavi še en kos sira in tudi tega moramo pospraviti v vrečo. Ko je to opravljeno, se odpravimo do kipa in temu ponudimo sirasti zaklad. Glej ga zlomka, izkazalo se je, da je kip v bistvu slavni Pied Piper, ki je znan po svoji sposobnosti igranja flavte in lovljenja podgan. Ko mu ponudimo sir, zaigra na svojo frulico in okoli njega se izrodi cel kup podgan, ki nato barvasto eksplodirajo.

Zdaj veste, zakaj so posodobitve vsakič velike vsaj 30 GB.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime