Tisoče World of Warcraft igralcev se je v igri poklonilo tragično preminulemu igralcu Reckfulu

Igralci so še vedno pretreseni zaradi tragične smrti Byrona ‘Reckful’ Bernsteina, ki si je pred nekaj dnevi nazaj vzel svoje življenje. Reckful je bil zelo pomembno ime na Twitch sceni in na svojem kanalu je držal preko milijon sledilcev. Bil je eden od prvih večjih igralcev porajajoče Twitch scene, tako da je služil za vzor marsikateremu novodobnemu streamerju.

Reckful je bil najbolj znan po svoji World of Warcraft prisotnosti. V tej igri je bil dolga leta eden najboljših PvP igralcev, svoje avanture pa je delil na platformi WarcraftMovies, ki je bila pred leti hudo popularna, dokler te funkcije niso začele bolje izpolnjevati platforme kot so Twitch in YouTube. Njegova velika ljubezen do World of Warcrafta se je čutila povsod in edino prav potem, da se mu je skupnost poklonila prav v tej igri.

Tisoče igralcev se je tako zbralo v cerkvi Cathedral of Light, ki se nahaja v mestu Stormwind City in vsi ti so za nekaj minut pokleknili v čast svojemu heroju. Ta dogodek se je odvil skozi več različnih strežnikov – tako na polni različici kot tudi Classic ediciji igre. Igralcu so se poklonili tudi pripadniki Horde strani.

Pogreb si je bližje ogledal tudi najbolj popularni WoW streamer Asmongold, ki dogodka ni označil samo za največji pogreb, ampak za najbolj obiskan dogodek, ki so ga organizirali sami igralci v zgodovini igre World of Warcraft. In morda je ta dogodek presegel tudi okvirje te igre in tako postal največji dogodek iz strani skupnosti nasploh, čeprav bi bilo uradne številke za kaj takega bolj težko pridobiti.

Reckful je bil ob svoji smrti star samo 31. let, njegov kanal pa trenutno v živo predvaja njegove stare posnetke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime